Notice board

At the notice board you can place a notice to the exhibitors at WorldAntique.Net, if you did not find what you were looking for.
Only the exhibitors at WorldAntique.Net will be able to view your contact information.
We buy
  Subject Description
buy Grøn Heiberg Lampe   Jeg er interesseret i at købe en grøn Heiberg lampe.
buy Armring Sterling Hans Hansen   Hans Hansen.Oplukkelig armring af sterling sølv. 6 x 5 cm invendigt mål.
ønskes. Der skal fremsendes billeder af armringen.
sell Gamle glas 17-1800tallet   5 glas afbilledet i Harald Roesdahls bog : Gamle glas og karafler overvejes at sælges af min mor. Der tale om nr 9a, 13a, 32c, 33c samt 37. Er der nogen der vil byde ind på disse?
sell Bjørn Wiinblad vase   En sjældnere gammel vase med motiv i guld fra Bjørn Wiinblad fra Rosenthal. Vasen er flad og har en let rund facon. På vasen er en dame, der holder to store solsikker i hver hånd ud fra kroppen. Markeret under bunden står der 2666 (trykt i selve porcelænet). Standen er velholdt - ingen skår, revner eller lignende. (Breden er 24 cm på det bredeste sted, og den er 22 cm høj.)
Billeder kan sendes.
sell Mokkakopper   København Porcelæensmaleri merket K P M Anatgelig fra 1900 tallet
buy Nøgle til Rungstedlund skænk   Jeg har en Rungstedlund skænk, men har desværre mistet nøglen!! Er der nogen, der har en nøgle, som jeg kan være heldige at få en kopi af??
buy Georg Jensen Caravel stål   Sauceske i Caravel stål søges.
buy Tesi, herregård   Jeg søger en Tesi af mærket Herregård i sølv
sell kinesisk porcelæn   Vi har 2 stykker japansk arita porcelæn, som er dateret til omkring 1800. Vi vil gerne sælge. Sender gerne billeder
sell Tranekær sofabord   Tranekær egetræsbord mosaik sælges. Pæn stand
buy Lauritz Jensen bronze figurer   jeg søger Lauritz Jensen evt. bytte med andre Lauritz Jensen figurer.
buy Rörstrand sukkerskål   Sukkerskål med låg fra Rörstrand Ostindia stellet efterlyses
buy Pk80 Daybed søges   Gerne patineret.
buy Middagsknive   National ns30 sølvplet - 12 stk.
buy Vintage Furnivals LTD Empire England   Jeg søger Vintage Furnivals LTD Empire England, kontakt venligst, hvis I har eller kender nogen, som kunne have disse tallerkner.
buy Svale RC 2374   Svale royal Copenhagen nr 2374 købes
buy Prospekt af Aalborg fra Skansebakken i Nørresundby   Er på jagt efter I.C. BRUUN "Prospect af Aalborg seet fra Sundby Skandsebakker", som er et litograferet prospekt af Aalborg set fra Nørresundby. Prospektet er trykt af I.W. Tegner & Kittendorff efter tegnet forlæg af I.C. Bruun, København (c. 1860).
buy Royal Copenhagen Løve   Pia Langelund for Royal Copenhagen. Figur i form af løve, udført i sort farvet bisquit porcelæn, mrk. Pia Langelund. H. 41 cm. 1 Sort. Pia Langelund for Royal Copenhagen. Figur i form af løve, udført i sort farvet bisquit porcelæn, mrk. Pia Langelund. H. 41 cm. 1 Sort.
buy Bucka & Nissen tallerkner   Jeg kender ikke navnet på stellet, men tallerkner er hvide, med mønstret guldkant. Mailer gerne billede
buy Plakat   Sikker Hansen - Plakat "meet you in Denmark"