Notice board

At the notice board you can place a notice to the exhibitors at WorldAntique.Net, if you did not find what you were looking for.
Only the exhibitors at WorldAntique.Net will be able to view your contact information.
We buy
  Subject Description
sell Holmegaard Twist, Sandblæst   Holmegaard Glasværk, Twist/Amager, sandblæst, bestående af seks øl- eller rødvinsglas. H 19cm.
sell Holmegaard te- og kaffeglas   Holmegaard glaskopper: 2 stk tekopper 11cm, 10 stk kaffekopper 9.5cm, 1 flødekande og 1 sukkerskål m. låg. Giv et bud, hvis du er interesseret i at købe det.
sell Holmegaard vinglas Anette   Jeg har 89 Holmegaard glas af typen Anette. 12xvand, 13xøl, 12xgrønne hvidvin, 16xrødvin, 2xstore rødvin, 22xportvin, 12xsnapseglas. Dem vil jeg gerne sælge. Giv et bud
sell spisestel frijsenborg / kaffestel grøn rose   jeg har spisestel i Frijsenborg .og så har jeg kaffestel i grøn rose .og et ukendt stel alt dette vil jeg gerne vil sælge til højest bydende .men ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig. er det noget i kan vurdere for mig og evt: sælge for jeg har ikke pladsen til det mere og jeg bruger det aldrig da jeg er alene nu .er der evt: nogen som kunne komme og vurdere det for mig
buy Anker   Guldanker ca3cm
buy Otto Brauer vase   Otto Brauer vase , hvid med orange overfang, højde 25- 26 cm.
buy Kopper + underkopper   Royal Copenhagen. Motiv DDL logo "Det Danske Luftfartsselskab" blåt musdelmalet med en måge i midten.
buy Abstrakt søholm figure 1960   Lavet af Børge Jørgensen , de kan være svære at læse stempel på , jeg ligger inde med billeder, som kan ses på Pinterest under Børge jørgensen
sell PK 20 stole   2 stk som nye i sort lædder med nækkehynde.
Købt igennem den blå avis.
De er umærkede. Pris 9.900 kr pr. stk. Sælges helst samlet.
buy Sodavandsglas   Jeg søger gamle sodavandsglas fra Holmegaard gerne blå og grønne
buy antik Jugendstil   Ved huskjøp fikk vi lamper som virker som antik Jugendstil.
Om dere kunne hjelper oss hvordan vi finner ut verdien /alderen og hvordan selges slik?
Foto
sell Royal Copenhagen   Lampe med tulipaner på
sell B&G kopper   Hej jeg har et sæt til 12 af b og g porcelæn kopper, underkopper og kage tallerkener samt en sovsekande. Til salg Har dette nogen interesse?
sell Arne Ingdam   Vi har del Arne Ingdam stentøjs figurer, er der nogen som har interesse i at købe dem?
buy mitra skubopper   rustfrit stål, Georg Jensen mønster
buy Grøn Heiberg Lampe   Jeg er interesseret i at købe en grøn Heiberg lampe.
buy Armring Sterling Hans Hansen   Hans Hansen.Oplukkelig armring af sterling sølv. 6 x 5 cm invendigt mål.
ønskes. Der skal fremsendes billeder af armringen.
sell Gamle glas 17-1800tallet   5 glas afbilledet i Harald Roesdahls bog : Gamle glas og karafler overvejes at sælges af min mor. Der tale om nr 9a, 13a, 32c, 33c samt 37. Er der nogen der vil byde ind på disse?
sell Bjørn Wiinblad vase   En sjældnere gammel vase med motiv i guld fra Bjørn Wiinblad fra Rosenthal. Vasen er flad og har en let rund facon. På vasen er en dame, der holder to store solsikker i hver hånd ud fra kroppen. Markeret under bunden står der 2666 (trykt i selve porcelænet). Standen er velholdt - ingen skår, revner eller lignende. (Breden er 24 cm på det bredeste sted, og den er 22 cm høj.)
Billeder kan sendes.
sell Mokkakopper   København Porcelæensmaleri merket K P M Anatgelig fra 1900 tallet