Latest items
Saturday 29 November 2014  10:34
WorldAntique.net in 2 countries
90 antique dealers present:
88,909 antiques with photo.
10 conservator, 4 antique fairs,
3 associations.
Back to frontpage

Notice board

At the notice board you can place a notice to the exhibitors at WorldAntique.Net, if you did not find what you were looking for.
Only the exhibitors at WorldAntique.Net will be able to view your contact information.
  Subject Description
sell en palisander eller Børge Mogensen skænk   Heej har en skænk i teaktræ med skyde låger jeg kan ikke finde den på nettet men ligner Den i har med 4 låger min er der kun 3 i den er i rimelig god stand i forhold til den er fra 1960 af tror jeg
sell Queen Ann spisestue   Komplet spisestue fra 1950érne. Bord med 3 plader til, 10 stole og 2 ekstra stole med armlæn, skænk og skab. Velholdt og elegant.
buy Gode råd jern   Jeg søger et gode råd jern med ornamentering (plus gerne med opskrift trykt i jernet). Jernet skal være funktionelt, da det skal bruges over ildsted.
buy ååge weimar   ringe af svigermors far
buy Oktant   Oktant søges med eller uden kasse.
buy Uldkamme   Jeg leder efter et sæt uldkamme i god stand. Har billede af en reproduktion
buy illum wikkelsø barskab   Jeg søger et barskab fra Illum Wikkelsø i mahogni med to låger (indvendigt beklædt med spejle med rudermønstre).
buy Eschenbach Diseree   Mangler te-kopper, sukkerskål og flødekande til mit stel som er et arvestykke.
buy Militære kikkerter, gerne tyske og gerne store Jeg leder efter militære kikkerter. Gerne tyske eller ældre danske, og gerne store. 7x50, 12x50, 8x60, 10x80, 18x80, 25x105. Mærket for eksempel:Zeiss, Busch, Leitz, blc, cxn, eug eller lignende.
buy Tallerkener/platter fra Eslau dekoreret af Nethe   Jeg søger tallerkener/platter fra Eslau dekoreret af Agnethe (Nethe) Særensen.
buy Grønne hvidvinsglas   Grønt hvidvinsglas, som minder meget i facon om Bygholm, men det er med druer, blade og krummelyre slebet i glasset.
Hvad de hedder, eller om det er et billigt eller dyrt glas, ved jeg ikke.
buy små gule fugle   Er interesseret i de små gule fugleunder fra Kay Bojesen (søpapegøjeunger) gerne et sæt, men en enkelt har også interesse
sell P. Ipsen terracotta   Jeg bor i Melbourne og har arvet hoslagte fra min far i Danmark. Har forsøgt at finde den på nettet, men forgæves. Den har iøvrigt nummer 290. Kan I hjælpe med oplysninger?
Foto: 1, 2
sell P Ipsen   Kender eller kan I venligst hjælpe os med kontakt til en der ved noget om:
"P Ipsen Øglekrukke"
Vi har kikket på nettet og kan kun se den på forsiden af bogen "P Ipsens Enke"
Er krukken lavet som en særordre (måske til ØK) eller er den ikke lavet i større serier eller er der måske ikke så mange tilbage?
buy Marinemaler Axel Lind   Ønskes : Oprørt havmaleri af Dansk/Svensk maler Axel Lind
buy Hjorth lampe   Hjorth sortbrændt terracotta lampe med katte
buy Helblonde Musselmalet spisestel   Flade og dybe tallerkener, skåle og fade og opsatser søges til egen private samling.
sell stjerne bestik   Jeg har: 12 knive, 12 gafler, 12 dessertskeer, 12 teskeer, 7 spiseskeer, 1, stegegaffel, 1 sovseske, 1 kagespade og 2 pållægsgafler. kan sende billeder.
sell Kronjyden relief   Är ni intresserade av att köpa in cirka 70 delar porslin? Allt, utom en såssnipa, är i mycket fint skick.
buy Dansk keramik   Gutte Eriksen, Gertrud Vasegaard, Lisbeth Munch-Petersen, Chr. Poulsen - købes af privat samler