Notice board

At the notice board you can place a notice to the exhibitors at WorldAntique.Net, if you did not find what you were looking for.
Only the exhibitors at WorldAntique.Net will be able to view your contact information.
We buy
  Subject Description
buy Seng   Enkeltseng, gerne Wegner, egetræ. Tremmegavl. Bor i Århus så det må gerne være muligt logistisk at hente i nærheden eller få den fragtet hertil.
buy Blå blomst kantet låg   låg til stor suppeterrin, evt hele terrinen
sell Skammel fra Spøttrup møbelfabrik   Teak fodskammel. Dansk design fra 1960erne.
sell Liselund sølvplet bestik   6 stk af hver
sell Rørstrand Sweden Exclusiv   Har kaffe og spisestel Ialt 97 dele.
sell Kgl porcelæn   Frø på lille fad samt frø på en sten. Begge er hvide, dog har frøerne bemalte øjne. De har nr 2477 samt 507. Jeg har ikke kunne finde dem i hvide, kun med farver.
sell Sjælden figur, Lisa Larson, "Pelle", glaseret kera   Sjælden figur, Lisa Larson, "Pelle", glaseret keramik, mærket Pelle LL.
Højde 20 cm. Diameter 10 cm.
I perfekt stand.
buy Menu fyrfad lysestage   Metalskal med glas
buy Carl Lind træfigur   træfigur fra Carl lind Hasle
buy Thomas Dam Mus/Rotte Trold 1967   Den skal være ca. 15 høj smilende mus / rotte
sell Kai Kristiansen Aksel Kjersgaard Spejl 164   Palisander spejl model 164
sell Stole af M. Kjærnulf   Jeg vil lige høre om i har en ide om hvad disse stole kan koste?
Foto: 1 2 3
sell Per Borup ring   Flot Per Borup ring stemplet 585 PBo vejer 10 gr. Der er 3 små brillanter. Vil gerne have en vurdering og sælge hvis prisen er rigtig
buy Aage albing murstens armbånd   Aage albing murstens armbånd stemplet AAB 585 vejer 56 gr. Vil gerne have en vurdering og sælge hvis prisen er den rigtige
sell Maleri af Soya Jensen   Et maleri af Soya Jensen vurderet hos Bruun Rasmussen til 3000 til 4000 kr maleriet er i Haderslev
sell Folde-/lounge stole i bøg, 2 stk.   På nettet kan jeg se at disse foldestole findes i to forskellig design, dem vi har til salg og en lignende med små håndtag i siderne, der ligner Wegner. De er anført at være fra 1960-70. Ebert Wels er anført som designer, men det kan ikke verificeres. Særdeles smuk design og god stand. Billeder kan fremsendes. Bud ønskes.
buy Vase på dronningens skrivebord   Jeg ønsker at købe en vase magen til den som dronningen har på sit skrivebord ved den årlig nytårstale. Den er sf nyere design men jeg kan desværre ikke find frem til kunstneren bag nogen steder.
Tak for hjælpen
Mvh
David
sell Gustav Kühn   Jeg har fundet et originalt tryk fra den tyske bogtrykker Gustav Kühn, Neu Ruppin. Motivet er Husbonden og det er no. 154. Jeg vil være meget glad for at få en vurdering. Jeg vil gerne sælge det, hvis prisen er rigtig.
buy hans hansen   hej, på internettet blev jeg opmærksom på din side.
Desværre taler jeg ikke dansk, så jeg bruger Googels oversætter.
jeg fandt følgende skeer af hans hansen med meienr oma bestik (se fotos).
kan du måske fortælle mig hvilken model det er præcis?
Tak på forhånd.
Foto: 1
buy Chabeso   Grøn glas flaske fra 1930. Indskrift på flasken: Chabeso Indregistreret varemærke. Kan sådan en flaske overhovedet købes? Og hvis til hvilken pris? Eller er det kun en museumsgenstand?